Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nezkuseny vůl prodal starého vola.;-)

1 0
možnosti
Foto

Otázka Jitko, hov. líčka se na pultě nelíbí. Může se mao nahradit předním, kližkou nebo tak nějak? Já si možná naivně myslím, že to jso opravdu líčka a ony nejsou. Tak jak je to?

Jinak bych Ti přál nakoupit normálka na pultě telecí svíčkovou na steak za 160,-Kč kilo.... krása...

tobě karmu za článek a dík za odpovědi.

:-)R^

1 0
možnosti
Foto

oprava... nevidí...

... maso...

...jsou...

práce kvapná málo platná...:-)

1 0
možnosti
Foto

ona to byla spíše stará kráva,myslím ,že v ČR se žádný starý býk nevyskytuje,no hlavně,že naše družstvo má problém s prodejem mladého skotu jatky nemají zájem....proč? že by kvalitní zahraniční dodavatelé.....a už vůbec nechápu proč je hovezí tak drahé když jeho výkupní hodonota je nízká ....jo a Jituško ale je fakt že kdo tu ceduli psal je starý vůl.....navíc řezník pozná jestli je to maso z mladého kusu....takže těch volů tam bude víc:-P

1 0
možnosti
Foto

Děkujíííí! No, chtělo to slovo znalkyně, která o tom ví nejlíp.R^;-)

0 0
možnosti

ty vado, zrovna dneska jsem na hovezi licka na vine a kasi pozvanej! ale co me dostalo este vic - mozna kombinace licek s bramborakem.... to bude masakr! diky za inspiraci, Jitko

1 0
možnosti
Foto

Pokud jsem inspirovala, pak mě to těší!;-)

0 0
možnosti
Foto

;-Dto se mi také párkrát stalo, ještě že existuje papiňákR^

1 0
možnosti
Foto

Zase jedna, co se nebojí, dík hrdinko! R^;-D

0 0
možnosti
Foto

R^Jitko, tak to je pořádný šlendrián. Ten, kdo tam tu ceduli umístil, by měl teď za trest sníst pořádnou porci toho starého vola pěkně natvrdo uvařenou. Aspoň by si to taky užil;-)

2 0
možnosti
Foto

Honzo, do masa nevidíš hned na první pokus a do volů taky ne, člověk se tak musí někdy spálit;-D

1 0
možnosti

:-)Papinův hrnec občas v časové nouzi používám, ale taky z něj mám takový divný pocit. A hovězí, to je sázka do loterie :-)

2 0
možnosti
Foto

Přesně tak to mám, Jano taky;-)

1 0
možnosti

Jituš, já to měla minulý týden obráceně:-) Podle barvy nejspíš starého vola;-D, ale pěkně odleželé maso, a guláš nevídané chuti. Ale fakt si kup líčka. To je super, a žádný papiňák nepotřebuješ (vím, že ho nemusíš). Ty dusím půl hodiny na plotně, a dvě hodiny peču v troubě pod poklicí. A je to tutovka!R^

1 0
možnosti
Foto

Náhodou papiňák je velká úspora času, tedy nějaký kvalitní - ne od "šmejdů", to bych neriskovala ani já. Ale ze starého vola mladá křehká líčka prostě nenaděláš. Dokážu si představit, že jsi při jeho přípravě vřela jako ten tlakáč.R^:-):-):-)

4 0
možnosti
Foto

Pavlo, té úspoře věřím, jinak vše zůstává při starém;-) a stejně pravdivé je i to, že ze staré mladou neuděláš ani omylem, líčka ani líčka na víně;-D

0 0
možnosti
Foto

R^;-DTohle mi nehrozí, tak se jen směju. Pardon!;-) Ty se bojíš exploze? To jsem už někde slyšela...

1 0
možnosti
Foto

Taková detonace s gulášem pak dělá divy;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 655
  • Celková karma 27,47
  • Průměrná čtenost 890x
Jsem obyčejná ženská, která chce svým psaním potěšit, naladit a někdy i rozesmát.

Seznam rubrik