Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jitko, u mne to také funguje. Ani se mi nechce psát, co se mi zdálo, když mi zemřel tatínek ... Trochu jinak, ale hodně podobné jako Tobě. Objevil se mi ve snu a řekl mi, "Mirko, oni mě tu nechali umřít". A jak to bylo? Večer ho odvezla sanitka, protože upadl a říkal, že ho nic nebolí, jen se mu trochu hůř dýchá. No, asi ho pořádně nevyšetřili - byla neděle večer, lékařů tam asi bylo málo. Doktor v sanitce řekl, že bude v pořádku, že ho v pondělí ráno zrentgenují a dovezou zpátky, ani zubní kartáček prý nebude potřebovat. nechtěli. A on jim do rána v nemocnici skonal... Dodneška mi i ten "živý" sen nejde z paměti. :-( A to, že si na někoho vzpomenu, a on se ́objeví ve dveřích nebo ho potkám na ulici, to se mi stává pravidelně. Předtuchy mívám jen občas, to spíš intuice. Myslím, že u zvířat je to běžné, takový pes např. zdaleka vycítí, že se mu jeho pán vrací, anebo že se žene povodeň nebo zemětřesení... Civilizace nám tento 6. smysl vygumovala z povědomí, jen u některých lidí tam něco zůstalo... R^

1 0
možnosti
Foto

Mirko, četla jsem Tvůj příspěvek jedním dechem, moc díky!R^

0 0
možnosti
Foto

Jituš, ty jsi tak trochu čarodějnice - vědma ;-D

3 0
možnosti
Foto

Ivko, tvrdím to o sobě už dávno;-D

0 0
možnosti
VF

Tak intuice, předtuchy, vize mě zatím míjí a jsem ráda.

Po přečtení bloku a diskuse pod ním mám trochu husí kůži. Nechtěla bych to zažívat.

1 0
možnosti
VF

...blok asi není to stejné, jako blog, že? Polepším se ;-).

1 0
možnosti
Foto

R^Jasně, že věřím stáváý se mi to také, až se toho kolikrát bojím. Hlavně když citím ,že se něco zlého stane a já nevím co, nemůžu nic dělat. Hezky jsi to Jituško napsala.V

1 0
možnosti
Foto

Já vím, máme to nastejno;-)

1 0
možnosti
DD

O těchto věcech už nepochybuji. Běžně zažívám Jungovy synchronicity. Den po smrti se mi zjevil otec a telepaticky žádal o odpuštění.Dostalo se mu toho. Mojí ženě se zdál sen. Někdo klepal na dveře a když je otevřela, srazila jí tlaková vlna. Byl jsem v tu noc na natáčení. Jako televizní pyrotechnik jsem dělal záblesky ve válečném filmu. Používá se k tomu tzv. záblesková slož na bázi chlorečnanu a hliníku. Jelikož pršelo,nasypal jsem to do plastové tuby od vitamínu, ale bez uzávěru. Do toho elektrický palník s krátkými dráty. Vyzkoušel jsem to pro jistotu v blízkém polorozbořeném domě. Místo záblesku se ozvala mohutná detonace a já schytal mocný náraz tlakové vlny. Bylo to přesně v ten okamžik, když se ženě zdál ten sen.Nic se mi nestalo, jen úlek, a to něco snesu. Takže telepatie jak vyšitá.

2 0
možnosti
Foto

Tak to jsou opravdu zážitky! Dušane, moc Vám děkuji, že jste se o ně s námi podělilR^

2 0
možnosti

No, Jitu, to je to pověstné "něco mezi nebem a zemí":-)) A je asi dobře, že to má punc tajemnosti...

To je něco jako "anděl strážný". Už mě zachránil určitě dvakrát:-)), jinak už jsem nebyla...

4 0
možnosti
Foto

Maruš, tak to jsem ráda a díky za čtení;-)

1 0
možnosti
PL

Občas se dějí věci, které si člověk neumí vysvětlit. Ale to je myslím dobře.

3 0
možnosti
Foto

Maminka je maminka. NenahraditelnáR^;-D Jitko, pa a hezké léto ti přeji

1 0
možnosti
Foto

Jiti, věřím, máme to v rodině velmi podobně. Jen to jinak funguje, dokonce jinak u každé z nás (mne a dcer). Výsledek se ale liší jen maličko. Asi jsou to nějaké rodinné dary :)).

Tak ať se ti neztratí. A nezapomeň na tu sportku :)))

1 0
možnosti
JT

Máme to všichni, ovšem někdo k tomu přijde lehce, jiný ani za boha. Já takhle "nevědomě" potkávám ptáky či jiná zvířátka, včera jsem si všiml ledňáčka a chvilku mě nechal na sebe koukat. Ale sny se mi zdají málokdy a "věštecké" snad vůbec;-) A více si mi plní přání (se mi zdá)

3 0
možnosti
Foto

Tak to máš vůbec nejlepší, pokud se ti plní přání;-)R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 655
  • Celková karma 27,47
  • Průměrná čtenost 890x
Jsem obyčejná ženská, která chce svým psaním potěšit, naladit a někdy i rozesmát.

Seznam rubrik