Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pro mě nepochopitelné, vzdát se dítěte = pro mne konec světa.  Ale mimino půjde téměř obratem do adoptivní rodiny, takže aspoň že mu matka zajistila toto. Nebude v kojeňáku, což je dobře.

3 0
možnosti
Foto

Ivo, cítím to stejně a díky za příspěvekR^

0 0
možnosti
DS

Jituš, nemůžu ten odkaz najít, ale můj názor je, že pokud ta paní dokázala utajit celé těhotenství a bůhvíproč se rozhodla dítě, které se jí narodí, nevychovat (nevydat se mu cele, nemilovat ho), pak je mnohokrát lepší, když ji anonymně vydala k adopci (zřekne se práva na změnu názoru) než kdyby ji zavraždila, jako poměrně nedávno jiná "domarodka". Protože ta holčička si zaslouží být milovaná a opečovávaná a chtěná.

2 0
možnosti
Foto

Dášo, to každopádně. Otázkou je, kdyby se porod nepovedl... Ale opravdu díky za takové organizace, jako je Fond ohrožených dětí, krizové linky apod. Jsem přesvědčena, že holčička bude již brzy milovaná a chtěná.

1 0
možnosti
TH

To je jako kritika z pocetne rodiny? 

Vzdyt ta pani prave to co ma rodina nema, zadnou soudrznost, zadnou podporu.

0 0
možnosti
Foto

Nikoho nekritizuji, jen prostě píši svůj názor z pohledu matky, dcery... Paní neznám, tak si netroufám hodnotit její postoj

0 0
možnosti
Foto

Jo, život je těžký a osudy nevyzpytatelné. Přesto jsem přesvědčený o tom, že mnozí mají možnost mít dítě a berou to jako zcela normální. Vůbec si neváží, že ten dar přišel a je. At tak či onak, vždy to odnesou nevinní- děti, které to nesou celý život.

1 0
možnosti
Foto

Ano, dítě je dar, kterého je potřeba si vážit.

1 0
možnosti
HH

Jitko, za sebe si neumím představit, že bych se vzdala dítěte, ale pokud se malou Jitušku podaří během pár dnů umístit do rodiny, tak je to pro ni v dané situaci to nejlepší, co se jí mohlo přihodit.

2 0
možnosti
Foto

Heleno, přesně to samé cítím i já, proto o tom píšu. Holčička se určitě dostane k lidem, kteří touží po dítěti a s láskou ho vychovají.

0 0
možnosti
Foto

R^Ať už byly okolnosti jakékoli, je dost velká naděje, že malé Jitušce bude líp, než kdyby žila se svou matkou. Ta je sice beztrestná pohledu zákonů, ale svému svědomí neunikne. Ale nechci soudit, nic o nich nevím:-(

3 0
možnosti
Foto

Ano, Honzo, něco jiného jsou zákony a něco jiného pak svědomí. Tomu se těžko utíká.

1 0
možnosti

napsala jsi to hezky...Jitko, i mě z takových zpráv mrazí! Kolikrát potkávám na ulicích v Praze těhotné ženy, je na nich vidět, že jsou to klasické feťačky, říkám si, snad se v dohledné době nedočtu, že bylo v popelnici v části Prahy nalezeno novorozeně. Je to smutné, ale v tomto případě ještě dopadlo mimčo "dobře"...

1 0
možnosti
Foto

To je pravda, Mirko, malá dopadla v porovnání s ostatními "dobře".

1 0
možnosti
  • Počet článků 659
  • Celková karma 27,04
  • Průměrná čtenost 884x
Jsem obyčejná ženská, která chce svým psaním potěšit, naladit a někdy i rozesmát.

Seznam rubrik