- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Jitko, umístil jsem na blog tvou jmenovkyni
Pamatuju si, jak babička prala dršťky, nadávala, klela jak dlaždič..ale ta dobrota potom!
Někdy si ji děláme i doma, ale mně nejvíc chutná ta sprostá bufeťácká s rohlíkem.
Jojo, drštková a gulášek, stálice našich hospůdek:-)))
Přesně tak, tohle jídlo nikdy nezevšední
Je to, Jitko, neuvěřitelné, ale já jsem ji fakt měla po delší době včera k obědu. Děkuji za milý kulinářský příběh. Tak vždy dobrou chuť!
Zdeňko, Vám taky a díky za přečtení
Za dob studii staly hovezi drstky /vzhledem ke stipendiu/ malo, Veprove zaludky jeste mene. Pro nemoznost dlouhe pripravy jsme do zakladu drstkove polevky pridali zadelavane drstky ve skle /konzerva/. Byla to dieta tusim c. 6 a stalo to par korun. Vysledkem pak byla "gastronomicka bomba". A s drstkama mekkyma a velkyma.No jo, no.
Máte pěknou vzpomínku, děkuji za přečtení mého blogu i za příspěvek
Jitko, hezká vzpomínka. Také bych si dala.
Dršťkovou polévku nemusím, ale mám s ní taky hezkou vzpomínku...z velké lásky jsem ji kdysi vezla ve velké sklenici od okurek mému milému přes celé Brno! To byla jízda! Tramvaj plná, autobus plnej, ale já ji poctivě držela celou cestu, aby se ani kapka nevylila. Tak jsem ho milovala...
Tobě
Miri, a miluješ stáleDíky za návštěvu, měj fajn dny
Pravá dršťková (ne od nějaké dámy) je výborná. ale také dršťková z Hlívy ústřičné je báječná.
Pavle, i ta je výborná. Právě krájím houby, tak bude gulášek zdravím