Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nejlepší hračky jsou ze sklepa, nebo půdy. Také jsme se vyřádili při výrobě domečku pro panenky a garáží pro autíčka;-D;-D;-D

2 0
možnosti
Foto

Jiti, tak dneska tabule na psaní a malování (Ikea), křídy, fixy. papír...a budeme doufat, že kreativní vášeň nepřeskočí z tabule na zdi :-) (jako se to stalo její mámě).

1 0
možnosti
Foto

Tak nám se o tabulích na psaní mohlo jen zdát. Já k tomu používala stůl na nádobí, měl fajn sedřenou hnědou desku, po té křída krásně "tvořila". Hrála jsem si na pí učitelku a psala důležitě jako na tabuli. Žáčci byli plyšáci.;-)zeď by u nás neprošla ani omylem;-D

1 0
možnosti
Foto

Něco na přitulení se v postýlce, poroste to s nimi a budou to jejich mazlíčci. Všechno ostatní se brzy omrzí. (uřvané a blikající věci často děti brzy vymění za obyčejné věci z domácnosti) ;-)

1 0
možnosti

Jituš, na tom je jaxi paradoxní, že ty načinčané, drahé hračky, snadno trumfnou poklice s vařečkama, apod. domácí náčiní;-D Aspoň tak to znám skoro u všech dětiček.

3 0
možnosti
Foto

Myslím si, že kuchyň přijde na řadu jako první;-D

1 0
možnosti
Foto

A víš co? U nás se padá z jahody, když náznak. Z višně se padá bez bližšího určení :-)

1 0
možnosti
Foto

U nás se padá z jakéhokoliv plodu;-D

2 0
možnosti
Foto

R^Šedý myšák a růžová kočička, stáří okolo třiceti let. Dcery je mají stále schované.:-)

1 0
možnosti
Foto

Tak Jituš, to je tutovka R^Urvané oko musí být ;-D

3 0
možnosti
Foto

Musí, kromě jiných šrámů;-)

0 0
možnosti
Foto

Na každoroční předvánoční povinný nákup v Dráčikovi se vždycky musím předem naladit nějakým promile v krvi, abych přežil tu záplavu růžových a modroučkých kýčů. Během roku využíváme e-shopy, případně se zrovna něco vyskytne v Lidlu, ale jednou do roka se tomu prostě nemám šanci vyhnout.

1 0
možnosti
Foto

Právě z toho mám obavy, jsme velká rodina, tak aby pak hračky neobývaly většinu prostoru:-)

0 0
možnosti
Foto

U nás jsme zůstali "nositeli tradic". Tak kostky, leporela... Stavíme komíny :-)

3 0
možnosti
Foto

Tak tohle si ještě pamatuju docela živě a už se na to těším!;-)R^

0 0
možnosti

"Neopouštěj staré věci pro nové", je známá a pravdivá písnička. Je to už nějakej čas, co moje dcera táhne u nás pytel s něčím po schodišti nahoru. Na moje mračení jsem dostal vysvětlení, že už se jim ty hračky nikam nevejdou a že my máme na půdě místa dost.

No a dnes to tahají naše cácorky zase z půdy na světlo. Jasně že mají tablety i mobily. "Posral by se z toho papež", jak říkávala moje babi. Ventilátor počítače v pracovně hučí na celej dům, u něj se totiž zase tancuje. Ale staré hračky z půdy vytahají během týdne skoro všechny. Já se už nemračím nejen proto, že to pak uklízí manželka, ale že mě to příjemně někam vrací. Je to klasika a jak je vidět, ta nestárne. Jen ti chci poradit, potřebuje to trpělivost a k ní ti držím, než ti dám palec nahoru, palce. R^

2 0
možnosti
Foto

Zdeňku, děkuju za cenné rady a Tvého palce si moc vážím;-)R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 655
  • Celková karma 27,47
  • Průměrná čtenost 890x
Jsem obyčejná ženská, která chce svým psaním potěšit, naladit a někdy i rozesmát.

Seznam rubrik