Děkujeme za pochopení.
P92a55v80e18l 53V90r19b65a
Jitko, co k tomu dodat. Zákazník a kvalita na prvním místě
J58i10t38k69a 22Š59t83a44n91c60l19o16v92á
Pavle, krásně jsi to shrnul
M68a67r92i22e 59N43o95v66o42t24n40á
Jituš, tlakáč nezachrání ani starého vola . Maso se sice bude rozpadat, ale i tak bude tuhé. Ale děláš chutě! "Líčka" dělávám taky - z kližky i burgundské. Kližku milujeme, pro manžela vrchol blaha. Už vím, co bude o víkendu k obědu. Mňam
J83i50t16k28a 61Š11t69a40n46c27l36o86v51á
Taky mám nejraději kližku a tahle vypadala fakt dobře, ale asi moc dobře věděli, proč tam píší "z mladého".. Jen ty uvozovky tam nedali To samé se speciál vepřovou kýtou na gril...byla jako piliny
J37a76n67a 75S11l41a39n40i14n33o87v87á
Jitu, "pepínova" hrnce jsem se kdysi taky bála, ale nikdy jsem s ním neudělal špatnou zkušenost
Dala bych si roštěnkyýýýýý... Asi to dnes vezmu přes masnu
J95i92t56k22a 98Š26t85a96n84c70l52o64v82á
Jani, já ho jednou dostala k narozeninám (viz jeden blog). Pak jsem ho raději "půjčila" mladým, nestálo mi to za ten strach
J89a89n 78H68r75u42z79a
Bez tlakáče ani ránu. Brambory za 5 minut, čočka za 20 a maso z "mladého" býka tak hoďku až půl druhé. Padne do toho lahvinka červeného i masový vývar z polévky a ještě si hlídám aby to moc nesyčelo a nezůstalo to na suchu.
Z50d21e32n65ě38k 90M41a81t10u53š46k81a
líčka na víně v papiňáku může dělat jenom kulinářský barbar
Z39d72e14n76ě82k 34M27a20t11u53š24k65a
líčka jsem dělal před týdnem a ta se jen rozpadala
J33i12t92k20a 50Š59t70a38n89c18l46o84v70á
Zdeňku, děláte mi chutě. Taky jsem toho názoru, že vše se v papiňáku dělat nedá. A navíc, jak už přiznávám, se ho normálně bojím přeji krásné jmeniny a děkuji za návštěvu
V90ě82r17a 83F13o95l41t34ý69n34o19v84á
Zdravím Vás
a chápu Vaše rozhořčení. Co ale je ten tláskač?
- Počet článků 656
- Celková karma 27,16
- Průměrná čtenost 888x