Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano, rozšklebené špekáčky to je věc!!R^;-D

1 0
možnosti
Foto

Naprosto bez diskuze, souhlas!R^;-D

0 0
možnosti
LI

Dneska jdeme k sousedům na opékané ;-)přeštické buřty, dám si pozor, čím budou fajrovat. Pro jistotu bereme sebou calvados z našich jablek.;-D

1 0
možnosti
Foto

Ludmilo, rozhodně to kontroluj;-D. Určitě to bude fajn včetně calvadosuR^

1 0
možnosti
ZK

Buřty na vohýnku a na podzim brambory z popela jsou chutě který nestárnou. Na Tvoje řádky jsem kejvnul, špekáčky z fotky mě ženou hledat do ledničky.R^

2 0
možnosti
Foto

Zdeňku, jsem ráda, že jsem inspirovala;-)přeji pohodový víkendR^

1 0
možnosti
PL

Škoda, že to Vaše povídání není v "5D", to jako, že bych mohl ochutnat ty špekáčky.

2 0
možnosti
Foto

Pavle, myslím, že i na to jednou dojde, zatím si musíme vystačit s představivostí;-D

1 0
možnosti

Ano, Jitu, není nad dobré špekáčky a dříví na oheň z našich luhů a hájů!;-DR^

Kdepak, téhle lahůdce jen tak někdo neodolá, i když se výživoví specialisti můžu přetrhnout, aby jí pomluvili:-)

2 0
možnosti
Foto

A možná potají baští špekáčky jako o život;-DMaruš, pěkný víkend přejiR^

2 0
možnosti
JP

Očouzený buřt, to je lahůdka, vždycky v létě si ho taky dopřeju. A takové ty nezdravé připáleniny na špičkách, po těch jsem jako divá (ani to nemusí být Taiwan);-D Potom si na buřty celý rok ani nevzdychnu, až když se zase blíží venkovní sedánková sezóna. Ostatní grilují, já musím začínat buřtem:-)

2 0
možnosti
Foto

Jano, máme to stejně;-) Přeji pěkný den.

1 0
možnosti
Foto

Jo, nehořící klacíčky byly folklórem všech "přírodních" ohýnků. Donesené noviny padly vždycky dřív, než dřevo mělo šanci chytit. Ale Taiwan???;-D;-D;-D;-)

1 0
možnosti
Foto

Ještě by se tam pár desek našlo;-);-D

1 0
možnosti
Foto

R^Kdysi jsem s Janou (mohlo jí být tak osm) taky chtěl opékat buřty po dešti, kdy bylo vše mokré. Nakonec posloužila smrková šiška rozlomená napůl, zabodnutá do země jako "hořák" a palivem byla naloupaná pryskyřice ze stromů. Sice trvalo trochu dýl, než se buřty opekly, ale zato chutnaly přímo čertovsky. Tuhle fintu mě naučil tatínek, když mi bylo asi tolik jako tehdy Janě:-)

2 0
možnosti
Foto

No vidíš, zase inspirace!;-)

1 0
možnosti
Foto

Sehnat dobrý špekáček je kumšt;-DR^

2 0
možnosti
Foto

Alžběto a hlavně dobré palivo!;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 655
  • Celková karma 27,47
  • Průměrná čtenost 890x
Jsem obyčejná ženská, která chce svým psaním potěšit, naladit a někdy i rozesmát.

Seznam rubrik